EL - Himki slomio Armani u drugom poluvremenu

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Himki slomio Armani u drugom poluvremenu

Ekipa iz Podmoskovlja slavila je u osmom kolu Evrolige.

U dvorani "Mitišči" košarkaši Himkija su savladali ekipu Armanija iz Milana rezultatom 87:79.

Efikasno prvo poluvreme pripalo je ekipi Armanija, imali su gosti iz Italije nekoliko raspoloženih pojedinaca, odlično je igrao i Nemanja Nedović, pa je ekipa Etorea Mesine stekla četiri poena viška.

Usledila je tvrda treća četvrtina, u kojoj su se bolje snašli domaći igrači, koji uspevaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da preokretnu rezultata, ali je Armani uspeo da poravna do odlaska na poslednji odmor.

Ipak, stalo je sve u napadu gostiju u poslednjem kvartalu, Himki je stekao i dvocifrenu prednost, te je na kraju upisao zaslužen trijumf.

Šved najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 24 poena, pratili su ga večeras sjajni Jerebko sa 19 poena, dvocifreni su bili i Buker sa 11, kao i Stefan Jović sa 10 poena.

U poraženom sastavu 16 poena Skole, 14 je dodao Majkl Rol, po 13 su ubacili Nedović i "Ćaćo" Rodrigez, dok je 11 dodao Vladimir Micov.

Obe ekipe sada imaju skor 6-2.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Himki u seriji pobeda, Micić vodio Efes do novog trijumfa

Izvor: RTS, 14.Nov.2019

Košarkaši Himkija savladali su u Moskvi ekipu Olimpije sa 87:79, u prvoj utakmici osmog kola Evrolige. Efes je na svom terenu savladao Zenit sa 90:88, uz 24 poena Vase Micića. . Ekipa Himkija poslenji put poražena je šestom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.