EKSPRESNA REAKCIJA: Bivši košarkaš Zvezde MENJA Hrvata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 09:14

EKSPRESNA REAKCIJA: Bivši košarkaš Zvezde MENJA Hrvata!

Igraće protiv crveno-belih.

Odlazak Hrvata Hezonje u Uniks (pročitajte OVDE), ostavio je prazninu na poziciju pleja u Panatinaikosu.

Čelnici Atinjana ekspresno su reagovali i upražnjenu poziciju popunili igračem koji stiže upravo iz Kazanja.

Naime, kako pišu grčki mediji, bivši plej Crvene zvezde Nejt Volters blizu je prelaska u redove Zelenih, gde će ponovo sarađivati sa Dimitrisom Pfitisom, sa kojim je prošle sezone radio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Uniksu.

Podsetimo, Amerikanac je u Zvezdi igrao u sezoni 2016/17. i u tom periodu sa srpskim i regionalnim šampionom, takođe, osvojio ABA ligu i KLS Super ligu.

Sa Malog Kalemegdana, otišao je u francuski Šalon, pa u NBA potpisavši za Jutu. Usledio je potom odlazak u Razvojni tim Džezera Solt Lejk Siti Stars, dok je kasnije igrao za Žalgiris, Makabi i Uniks.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIŠTA OD POVRATKA U ZVEZDU: Bivši plejmejker crveno-belih ostaje u Evroligi, ide kod hrvatskog trenera!

Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2021

Menja tim, ali ne i takmičenje. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Amerikanac Lorenco Braun, nije produžio saradnju sa Fenerbahčeom. Naime, on je potpisao ugovor sa ekipom ruskog Uniksa, koji će se ove godine nadmetati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Nakon što je bilo izvesno da neće...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.