Dugovi ili derbi - Šta je goruće pitanje u Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugovi ili derbi - Šta je goruće pitanje u Partizanu?

Jedno je sigurno, sastanak predstavnika igrača i čelnika Partizana održan je tri dana pre "večitog derbija".

U nedelji u kojoj je centralna fudbalska tema u Srbiji predstojeći "večiti derbi" pojedini mediji plasirali su priču o problemima sa kojima se navodno suočavaju u Humskoj.

Štampani mediji "Politika" i "Kurir" preneli su da je u sredu došlo do sastanka predstavnika igrača sa klupskim čelnicima i da je na njemu izraženo nezadovoljstvo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dugovanja koja crno-beli navodno imaju prema igračkom kadru.

Pomenuti izvori čak navode da su Saša Ilić i Vladimir Stojković preneli stav svlačionice da bez para nema ni treninga, ali sve to oštro demantuje generalni direktor Miloš Vazura u izjavi "Kuriru".

"To je apsolutna neistina i teška dezinformacija i stvarno ne znam ko želi da destabilizuje klub u ovom trenutku, pred važan duel sa Crvenom zvezdom", poručuje Vazura.

Generalni direktor crno-belih tvrdi da je sastanak sa predstavnicima igrača održan, ali da je tema bio predstojeći 159. "večiti derbi".

"Mi jesmo razgovarali sa igračima, a pored mene tu je bio i sportski direktor Ivica Iliev. Tema nisu bile plate već da im predočimo koliko je važna ova utakmica za sve nas", tvrdi Vazura.

Ne treba zaboraviti da su priče o dugovanjima za plate igrača bile aktuelne i pre početka zimskih priprema, a postoje nezvanični navodi da je požar ugašen pozajmicama pojedinih klupskih čelnika.

Partizan je početkom tekuće nedelje isplatio dug od 250.000 evra prema menadžeru Serđu Bertiju i time skinuo ogroman balast sa leđa pred monitoring UEFA.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problemi u Partizanu pred "večiti derbi"?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2019

Nekoliko medija prenelo je da su Saša Ilić i Vladimir Stojković, kao predstavnici igrača, bili u sredu na sastanku sa predsednikom kluba Miloradom Vučelićem i poslovnim direktorom Milošem Vazurom, a povod je to što se fudbalerima duguju plate...Vazura je izjavio da je jedina tema razgovora bio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.