Dobro se naspavajte: Novak nije rano ujutru

Izvor: Mondo, 20.Jan.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro se naspavajte: Novak nije rano ujutru

Đoković će meč osmine finala Australijan Opena igrati u ponedeljak, poslednji na Rod Lejver Areni

Novak Đoković u ponedeljak će igrati meč osmine finala Australijan Opena protiv Danila Medvedeva.

Organizatori su odlučili da ga smeste u poslednjem terminu na Rod Lejver Arenu.

To će biti drugi meč večernjeg programa, posle duela ženskog singla između Serene Vilijams i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Simone Halep, koji kreće u devet sati po srednjeevropskom vremenu, što znači da Srbin i Rus neće izaći na teren pre 10.30 časova.

Biće to treći međusobni duel srpskog i ruskog tenisera, a prethodna dva pripala su Đokoviću.

Prema programu osmog dana Aus Opena na centralnom terenu snage će odmeriti Naomi Osaka i Anastasija Sevastova, odnosno Aleksander Zverev i Miloš Raonić u osmini finala.

KAKO JE MEDVEDEV "PROZVAO" NOVAKA: NISI DOBAR KAO RANIJE!

Na Margaret Kort Areni igraće prvo Medison Kiz i Elina Svitolina, posle ženskog dubla i Garbinje Muguruza i Karolina Pliškova, a program će potom zatvoriti Pablo Karenjo Busta i Kei Nišikori.

Posle osmog dana takmičenja u Melburnu biće poznati svi učesnici četvrtfinala ovogodišnjeg Australijan Opena.

U osmini finala već su se dogodila brojna iznenađenja i u ženskoj i u muškoj konkurenciji, a najveće je priredio Stefanos Cicipas, koji je eliminisao branioca trofeja Rodžera Federera.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.