Đukić: Vidim Valensiju koju želim

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Vidim Valensiju koju želim

Trener Valensije Miroslav Đukić izjavio je da ga ekipa već podseća na tim koji želi.
(FOTO: AP)
Valensija je u nedelju ubedljivo pobedila Inter sa 4:0 na Međunarodnom kupu šampiona koji se igra u SAD, a za peto mesto na ovom turniru će se boriti sa Evertonom.
Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Bio je to intenzivan meč. Hoću ekipu sa karakterom, tim koji napada protivnika… Sve više vidim Valensiju koju želim – rekao je srpski trener, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prenoše španski mediji.
Moramo da shvatimo da smo dobar tim. Ništa još nismo osvojili, moramo ovako da nastavimo. Smirenim i napornim radom možemo da ostvarimo svoje ciljeve – rekao je Đukić.
Na Međunarodnom kupu šampiona u SAD učetvovalo je osam ekipa. Za trofej će se boriti Čelzi i Real iz Madrida. Za treće mesto će igrati Milan i Los Anđeles Galaksi, a za sedmo Inter i Juventus.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako je Đuka razbio Inter

Izvor: Mondo, 05.Avg.2013

Trener Valensije Miroslav Đukić izjavio je da ga ekipa već podseća na tim koji želi. Pogledajte i zašto..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.