Đoković protiv Zvereva za polufinale Pariza

Izvor: RTS, 06.Jun.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Zvereva za polufinale Pariza

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u četvrtfinalu Rolan Garosa protiv Nemca Aleksandra Zvereva. Meč je drugi po rasporedu na terenu Filip Šatrije i neće početi pre 14.30 časova. Direktan prenos meča možete pratiti na Prvom programu RTS-a kao i strim na RTS Planeti. Tok meča pratite na našem portalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đoković se rekordni, desti put uzastopno plasirao među osam najboljih u Parizu, a u prva meča bio je posebno impresivan, izgubivši samo 33 gema.

Njegov rival Aleksandar Zverev, koji je trenutno na petom mestu liste, za plasman u četvrtfinale je sa 3:1 nadigrao Fabija Fonjinija.
Njih dvojica se odlično poznaju, a u međusobnim susretima rezultat je 2:2. Ipak, iako je Nemac nezgodan protivnik, mnogi Đokovića smatraju favoritom, jer je skor u pobedama tokom prošle godine bio 2:1 za njega, a uz to i odlično poznaje igru suparnika.
"Imaću za protivnika jednog od najboljih tenisera na svetu u ovom trenutku - Aleksandera Zvereva, koji nije u najboljoj formi ove godine. Nije beležio neke značajne rezultate, ali to ne znači da će odigrati možda na nekom nivou koji je ispod onog koji ga je karakterisao poslednjih nekoliko godina. Očekujem najbolje od njega, zato što je, iako je realativno mlad, dosta stabilan i iskusan igrač koji zna da igra ovako velike mečeve", rekao je Novak.
Meč je trebalo da se igra u sredu ali su organizatori odložili sve jučerašnje duele zbog kiše. 
Meč Đokovića i Zvereva možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak u polufinalu Rolan Garosa!

Izvor: RTS, 06.Jun.2019

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković plasirao se u novo polufinale Rolan Garosa, pošto je sa maksimalnih 3:0 u setovima savladao Nemca Aleksandra Zvereva. Naredni protivnik biće mu Dominik Tim, već u petak. . ...

Nastavak na RTS...

Novak Zvere̶v̶!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2019

Sigurno, mirno, samouvereno.. Majstorski! Tako je Novak Đoković, posle skoro dva dana čekanja, preslišao Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu Rolan Garosa i zakazao megdan s Dominikom Timom. Posle tek nešto više od dva časa na terenu Filip Šatrije, najbolji teniser sveta overio je novo polufinale...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zverev: Kada vas Novak uhvati pod svoje ne možete mu ništa

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2019

Aleksander Zverev rekao je da je uradio sve što je mogao u četvrtfinalu Rolan Garosa, ali da to nije bilo dovoljno da se zaustavi igrač kakav je Novak Đoković.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.