Djilas spreman za još jedan mandat na čelu KS S

Izvor: Beta, 12.Jan.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djilas spreman za još jedan mandat na čelu KS S

BEOGRAD, 12. januara 2015. (Beta) - Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Djilas izrazio je u ponedeljak spremnost da nastavi da obavlja tu funkciju i u sledećem mandatu, ocenivši da se tim koji je na čelu saveza potvrdio rezultatima.

Trenutno se u regionalnim savezima KS S biraju delegati za skupštinu koja će se održati 21. februara u Nišu. Da bi neko bio kandidovan za predsednika, potrebno je da ga predloži sedam delegata.

"Mislim da je tim uradio dobar posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i da bi trebalo da u istom ili sledećem sastavu nastavimo da radimo i u sledećem mandatu, ali videćemo šta će se desiti u narednih tridesetak dana...Ali ako nastavimo da radimo ovako ili slično, mislim da možemo da dostignemo svoje ambicije", rekao je Djilas novinarima u Beogradu.

Prvo sledeće takmičenje KS S je Kup Radivoja Koraća, koji počinje 19. februara u Nišu. Djilas je kazao da očekuje "sjajan" turnir u kome će "svi zajedno uživati".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đilas spreman za novi mandat u KSS

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2015

Predsednik košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas izrazio je spremnost da nastavi da obavlja tu funkciju i u sledećem mandatu, ocenivši da se tim koji je na čelu saveza potvrdio rezultatima...Trenutno se u regionalnim savezima KSS biraju delegati za skupštinu koja će se održati 21. februara...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.