Đere za RTS: Verujem u sebe!

Izvor: RTS, 26.Maj.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere za RTS: Verujem u sebe!

Laslo Đere, nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa, izjavio za RTS da veruje da može napraviti dobar rezultat na ovogodišnjem turniru.
Đere je u tri seta savladao Španca Alberta Ramosa Vinjolasa u prvom kolu turnira.
 
"Jako sam srećan zbog pobede. Prva 'normalna' pobeda na grend slemu. Pokazao sam dobru igru, diktirao sam tempo tokom celog meča, izuzev prvih dvadesetak minuta. Verovao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam da od mene zavisi i znao sam da mogu da završim u tri seta", rekao je Đere.
Mentalni aspekt je vrlo bitan, na čemu je Laslo radio u poslednje vreme, što dokazuju i rezultati.
"Radim konstantno na tome... Danas je bio dobar dan, išlo je prilično glatko, sve kako treba. Zadovoljan sam igrom, mislim da sam i taktički dosta dobro odigrao", rekao je Laslo.
Naredni protivnik je mladi Australijanac Aleksej Popirin. 
"Ne znam puno o njemu, jednom smo trenirali. Moraću sa trenerom da ga analiziram. Ja imam samopouzdanja i verujem da, ako nastavim ovako, mogu dosta daleko da doguram", rekao je Đere. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đere: Puno mi znači prva “normalna” pobeda na grend slemu

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2019, 11:12

Sve vreme sam diktirao tempo, osim, možda, u prvih petnaestak minuta, tako da ni u jednom trenutku nisam sumnjao u pobedu – rekao je Laslo (Od stalnog dopisnika: PARIZ)ODLIČNO je u nedelju na Rolan Garosu startovao Laslo Đere, pobedom nad Špancem Albertom Ramosom Vinjolasom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.