ĐORĐE ČVARKOV SA ENFILDA: Fudbaler Liverpula pilićar, ali stvarno!

Izvor: Kurir, 22.Mar.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐE ČVARKOV SA ENFILDA: Fudbaler Liverpula pilićar, ali stvarno!

Vezista Liverpula Džo Alen ima veoma zanimljiv hobi. On je u slobodno vreme pilićar.

Reprezentativac Velsa je nedavno u intervjuu za specijalizovani magazin "Kokoška i jaje" otkrio da na svom imanju ima dva pevca i 14 kokošaka.

"Moja supruga je to smislila. Oboje smo zainteresovani za dobrobit životinja i ona je došla na ideju da sačuvamo kvočke i rekla je da bi to bila divna stvar. Nismo još odgojili nijednu, ali hoćemo da pomognemo pilićima", rekao je Alen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Zanimljivo, bračni par Alen je svojim ljubimcima smislio i imena.

"Pevci se zovu Brus i Rodni, a kokoške se zovu Meg, Lek, Silki Stiv, Kejt, Silki Stiv junior, Džiblets, Snouvi, Nadžet, Kijev, Dora, Holi, Šimer, Šajner i Čikaleta".

"Fudbal nekad može da mi zauzme najveći deo vremena, ali provođenje vremena sa porodicom i ljubimcima mi je takođe veoma važno. Uvek pokušavam da nađem pravi balans", dodao je on.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.