Derbi u Ivanjici,Metalac se „vadi“ na Dušanovcu

Izvor: FudbalSrbija.net, 18.Okt.2014, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi u Ivanjici,Metalac se „vadi“ na Dušanovcu

118.10.2014.

Danas su na programu utakmice desetog kola Prve lige Srbije,a derbi meč se igra u Ivanjici gde se sastaju trećeplasirani Javor i Bačka koja je jedno mesto ispod na tabeli.

Fudbaleri Bačke ove sezone igraju u takvoj formi da verovatno ni oni sami ne mogu da predvide ishod svog sledećeg susreta.Imaju trenutno pet pobeda i četiri poraza,pa je velika enigma kako će se danas pokazati u Ivanjici.Sa druge strane Javor je prošlog vikenda savladao lidera Radnik i >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << svakako je favorit na svom terenu,ali Trivunović i drugovi sigurno ne dolaze sa „belom zastavom“.

Drugi najveći favorit ,bar pre početka prvenstva,za povratak u Jelen super ligu Srbije,ekipa Metalca,doživela je neočekivani poraz na svom terenu od Jedinstvo Puteva,i sada putuje na Dušanovac predposlednjem Sinđeliću sa jedinim ciljem da osvajanjem tri boda ne dozvoli Javoru i Radniku veći beg na tabeli.

Mi smo prokockali dosta kolosalnih šansi,i prosto nemamo pravo na greške u ovom meču.Domaćin je podmladio tim školovanim igračima i rezultati Sinđelića  sigurno ne daju pravu sliku o njihovoj vrednosti.“-izjavio je Goran Luković fudaler Metalca.

Radnik dočekuje u Surdulici goste iz Borče,i bez sumnje je favorit u ovom susretu od čega ne beži ni trener Milinković:

Da bi smo prezimeli na prvom mestu treba nam minimum 12 bodova,što znači sve pobede kod kuće i po neku nastrani.Borčani bi trebalo da budu prvi u nizu tih planova.Prihvatamo ulogu favorita na koju nas obavezuju i mesto na tabeli i domaći teren.Imaćemo podršku 2.000 ljudi koje ne smemo da razočaramo.“

Biće danas veoma zanimljivo i na Slanoj bari gde uvek neugodni domaćin Proleter dočekuje Slobodu iz Užica koja nakon pobede nad Slogom iz Petrovca na Mlavi u prošlom kolu u dobrom raspoloženju putuje u N.Sad.

Sve zavisi od nas.Forma nam je u usponu i od trenutka kada nas je preuzeo trener Kiković igramo sve bolje.Naša šansa je u kntrama jer imamo brze igrače po bokovima.„-izjavio je napadač Slobode Lazar Jovanović.

Parovi 10.kola:

RADNIK-BSK

JEDINSTVO-KOLUBARA

BEŽANIJA-SLOGA K.

MAČVA-INĐIJA

SLOGA PM.-MORAVAC

JAVOR-BAČKA

PROLETER-SLOBODA

SINĐELIĆ-METALAC

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WL: Pobeda Vojvodine u Kragujevcu

Izvor: B92, 18.Okt.2014

Odbojkaši Vojvodine i Inđije ostvarili su pobede u prvim mečevima prvog kola nove sezone Wiener Städtische lige...Novosađani su sa 3:0 pobedili Radnički u Kragujevcu, dok je Inđija na svom debiju u eliti takođe slavila na gostovanju, protiv Novog Pazara sa 3:2...Ostali mečevi igraju se tokom...

Nastavak na B92...

Laboral Kuća kec, sigurica na Strazbur

Izvor: Press, 18.Okt.2014

U ACB ligi danas je na programu samo jedan meč, između River Andore i Laboral Kuće. Iako gosti nakon dva kola u domaćem prvenstvu imaju dva poraza, oni su na startu nove sezone Evrolige pružili veoma dobru igru i savladali Neptunas, upravo zbog toga verujemo u njih.. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.