Bogićević: Imamo kvalitet da iznenadimo Vojvodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogićević: Imamo kvalitet da iznenadimo Vojvodinu

Trener Borca Bogić Bogićević rekao je danas da je Vojvodina favorit u meču devetog kola Superlige, ali da veruje da njegov tim može da iznenadi ekipu koja se nalazi na deobi prvog mesta.

"Vojvodina je odličan tim, mislim da trenutno igraju najbolji fudbal u ligi. Daćemo sve od sebe kako bismo došli do povoljnog rezultata. Od starta utakmice moramo gostima da stavimo do znanja da na svom terenu nećemo lako prepuštati bodove. Uz disciplinovanu igru i maksimalnu koncentraciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << možemo uknjižiti nova tri boda", rekao je Bogićević Tanjugu.

On je napomenuo da će za meč protiv Novosađana imati kompletan tim, pošto nema suspendovanih i povređenih igrača.

Bogićević istakao da se nada da će stadion u Čačku biti ispunjen do poslednjeg mesta, što bi njegovom timu dao dodatni motiv.

"Publika nam je veoma važna, to je dodatni motiv i vetar u leđa, pa ih pozivam da budu naš dvanaesti igrač", zaključio je Bogićević.

Utakmica devetog kola Superlige između Borca i Vojvodine igra se u nedelju od 19 sati na gradskom stadionu u Čačku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.