Denver pobedio Kliperse i izjednačio na 3:3 u polufinalu Zapada

Izvor: VOA, 13.Sep.2020, 21:50

Denver pobedio Kliperse i izjednačio na 3:3 u polufinalu Zapada

Košarkaši Denver Nagetsa, za koje nastupa srpski košarkaš Nikola Jokić, savladali su Los Anđeles Kliperse 111:98 u polufinalu Zapadne konferencije američke Nacionalne košarkaške lige (NBA). Jokić je sa 34 postignuta poena, četrnaest skokova i sedam asistencija predvodio Denver Nagetse do pobede. Posle poraza Klipersa rezultat u seriji sada iznosi 3:3. Denver je tokom meča uspeo da nadoknadi minus od čak 19 poena - preokrene rezultat i pobedi rivala. Pobednika sedmog i finalnog meča polufinalne serije između Nagetsa i Klipersa u finalu Zapadne konferencije čekaju košarkaši Los Anđeles Lejkersa koji su eliminisali Hjuston rezultatom 4:1.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOKIĆ SE STVARNO SPRDA: Nedović i Bogdanović očarani partijom Denvera! Oglasio se i MEDŽIK

Izvor: Kurir, 13.Sep.2020

Na krilima Nikole Jokića košarkaši Denvera su savladali Los Anđeles Kliperse 111;98 i u polufinalnoj seriji Zapada izjednačili na 3:3, što znači da je odlučujući meč zakazan za noć između utorka i srede tri sata iza ponoći.

Nastavak na Kurir...

Jokić: Mnogo smo se trudili, ali i zabavljali

Izvor: RTS, 13.Sep.2020

Nikola Jokić je odigrao još jedan maestralni meč i vodio svoju ekipu do preokreta i pobede nad Klipersima u šestom meču polufinala Zapada – 111:98. Posle meča naš as je bio izuzetno raspoložen: Nema pritiska, izlazimo na teren i zabavljamo se, poručio je Jokić. . ...

Nastavak na RTS...

Niko nikada kao Nikola Jokić

Izvor: B92, 14.Sep.2020, 08:13

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, uspeo je nešto što nijedan košarkaš pre njega u plej-ofu nije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.