Definitvno, ništa od Pogbe - U Madrid stiže Kopljanik! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitvno, ništa od Pogbe - U Madrid stiže "Kopljanik"! (foto)

Nećemo dobiti senzacionalni transfer Francuza.

Danas je postalo jasno, Zidan neće dobiti svog miljenika iz redova Junajteda. Jednostavno je, Rajola i "Đavoli" potražuju previše, Madriđani su se već dosta istrošili tokom leta.

Plan 'B' jeste Doni Van de Bek.

Holanđanin je imao odličnu sezonu sa Ajaksom, danas je potvrdio da čelnici kluba iz Madrida pregovaraju sa klubom iz Amsterdama.

Ostaje da se vidi kolika će biti suma u pitanju. Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pogbe definitvno ništa, posebno što se za Engleze prelazni rok završava naredne nedelje.

-

Donny Van de Beek just confirmed that Real Madrid are in talks with Ajax. Van de Beek already agreed personal terms with Real. ⚪️ #RealMadrid #VandeBeek #transfers

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 4, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.