Dauda odbio Partizan, bez dogovora sa Delibašićem zbog plate

Izvor: Sportal.rs, 13.Feb.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dauda odbio Partizan, bez dogovora sa Delibašićem zbog plate

Odlazak Petra Škuletića iz Partizana zabrinuo je navijače crno-belih, s obzirom da je nešto ranije klub iu Humske napustio i Danko Lazović. Prema najavama, zamena će biti Litvanac Dejvidas Matilevičijus koji međutim nije bio jedini "pik" uprave Partizana.

Kako piše Sport kontaktirani su i Andrija Delibašić i Abiola Dauda. Planirano je da Nigerijac, bivši napadač Crvene zvezde, a sada Vitesea dođe na pozajmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ali je ova ideja ostala nerealizovana. Dauda želi da ode iz Arnema, ali ne i da se vraća u srpski fudbal, pogotovo ne u redove najvećeg rivala bivšeg kluba.

Poziv je odbio i Delibašić, koji je tražio 10.000 evra mesečnu platu, dok je Partizan bio spreman na sumu od tri hiljade evra manje.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.