Dani Alveš prelazi u Pari Sen Žermen!

Izvor: RTS, 09.Maj.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani Alveš prelazi u Pari Sen Žermen!

Dani Alveš, nakon šest izuzetno uspešnih godina na Nou Kampu, na kraju sezone odlazi u Pariz, otkriva Žerom Tubul, novinar uvek upućenog "L'Ekipa".

Fudbaler Barselone Dani Alveš na kraju sezone najverovatnije će preći u redove Pari Sen Žermena, objavio je novinar uglednog "L'Ekipa" Žerom Tubul.

On je gostujući na francuskoj državnoj televiziji naveo da je brazilski reprezentativac dogovorio saradnju sa čelnicima PSŽ-a i da je preostalo još samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stavi potpis na ugovor.

Takođe, Alveš je nedavno rekao za "El Mundo Deportivo" da planira da napusti Nou Kamp ukoliko se ne promene atmosfera i energija u klubu.

Ekipa Barselone, dva kola pre kraja, zaostaje tri boda za vodećim Atletikom iz Madrida. Ova dva tima sastaju se u meču poslednjeg kola Primere.

Alveš je u Barselonu došao 2008. godine iz Sevilje, a za katalonskog giganta do sada je odigrao 295 utakmica i postigao 20 golova.

U dresu reprezentacije Brazila Alveš je zabeležio 72 meča i dao pet pogodaka.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.