Da li će Kekino hapšenje uzdrmati naš fudbal?

Izvor: S media, 07.Maj.2011, 02:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Kekino hapšenje uzdrmati naš fudbal?

Ministarka pravde Snežana Malović potvrdila je da su u Brazilu zbog krijumčarenja droge uhapšeni i Goran Nešić i Dejan Stojanović zvani Keka.

Vođa novobeogradskog klana platio divljanje huligana

Stojković pocepan u Zemunelu FOTO

Stojković: "Delije" me ne zanimaju

Snežana Malović je precizirala da će Srbija zatražiti njihovo izručenje pošto se završi krivični postupak protiv njih u Brazilu.

Izručenje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dejana Stojanovića Keke biće zatraženo, kako je rekla, radi dovršenja krivičnog postupka u kome se tereti za tešku krađu.

Ona je napomenula da Ministarstvo pravde još nije zvanično obavešteno o hapšenju ostalih srpskih državljana u Brazilu, ali da očekuje da će uskoro dobiti više informacija.

Keka je inače fudbalskoj javnosti interesantan pošto su se više puta pojavile, do sada nepotvrđene priče, da je on bio organizator nereda u Đenovi kada je prošle godine prekinuta utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Italije i Srbije.

On se takođe pominjao i u kontekstu bivšeg menadžera golmana Partizana Vladimira Stojkovića, ali i još nekih fudbalera, mada to nikada nije dokazano.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.