DVA ŠPICA U JEDNOM DANU: Partizanov evropski rival napravio PROMENE IZ KORENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 14:29

DVA ŠPICA U JEDNOM DANU: Partizanov evropski rival napravio PROMENE IZ KORENA!

Pred nastavak Lige konferencija...

Prelazni rok u Partizanu bio je prilično miran, stigao je samo Andres Kolorado iz Kolumbije, a otišao takođe jedan – Nikola Terzić u tursku Bandirmu. Sa druge strane, rival crno-belih u šesnaestini finala Lige konferencije je izmenio ofanzivu.

Naime, samo u jednom danu stigla su dva nova lica i to u napadu – Argentinac Mihael Lopes iz finskog Ulua i Abdul Tapsoba iz Burkine Faso, odnosno na pozajmicu iz Standard Liježa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pre toga je stigao njegov sunarodnik na poziciji ofanzivnog veziste Sedrik Badolo, nešto defanzivniji Amine Talal (Bastija) i štoper Munaš Garananga (Dinamo Brest).

Nije poznato koliko su Osice izdvojile novca za petoricu novajlija čija je ukupna igračka vrednost ukupno 2,3 miliona evra.

Kada se na to doda da je otišlo čak šest igrača, među kojima je i Edmund Ado u subotički Spartak, kao i trener Stjepan Tomas, umesto koga je došao Italijan Roberto Bordin, klub iz Tiraspolja je još jednom pokazao da se u svakom prelaznom roku odlučuje na drastične promene.

Ono što je problem za Šerif je što će samo trojica novajlija smeti da budu registrovana za Partizan i već sada je jasno da će neko "izvisiti", a da stručni štab ima neprijatan zadatak.

Prvi meč između Šerifa i Partizana igra se u Tiraspolju 16. februara, dok je revanš sedam dana kasnije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.