DRAMA TEK SLEDI: Sjajni Virtus izborio majstoricu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 23:14

DRAMA TEK SLEDI: Sjajni Virtus izborio majstoricu!

Rezultat je 3:3...

Još nije završeno takmičenje u šampionatu Italije. Večeras je u ''Segafredo Areni'' u Bolonji domaći Virtus ubedljivo savladao ekipu Armanija sa 85:66 i tako u finalnoj seriji plej-ofa izjednačio na 3:3 u pobedama! Prema tome, majstorica će odlučiti šampiona, a taj sedmi meč biće odigran u petak u Milanu.

Armani je bolje odigrao prvu četvrtinu, pogotovo u napadu i dobio je sa 27:23, ali je Virtus uzvratio već u drugoj i na poluvreme odneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šest poena prednosti - 49:43.

Ostatak meča je u potpunosti pripao Virtusu koji je sve vreme održavao vođstvo, i ne samo to, nego je u poslednjem kvartalu stigao i do 20 poena prednosti.

Belineli sa 14, kao i Kordinije i Heket sa po 13 poena bili su najefikasniji u Virtusu, a naš Miloš Teodosić je meč završio sa 4 poena, po dva skoka i asistencije.

U Armaniju Meli i Vojtman po 11 poena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.