DEŠAN ODLUČIO: Mbape novi kapiten Francuske

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 12:07

DEŠAN ODLUČIO: Mbape novi kapiten Francuske

Debitovaće sa trakom u petak protiv Holandije.

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan imenovao je napadača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea za novog kapitena "trikolora", prenosi Ekip.

Mbape je na mestu kapitena nacionalnog tima nasledio golmana Totenhema Uga Lorisa, koji se povukao iz reprezentacije Francuske posle Svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstva u Kataru. Ova informacija još nije zvanično potvrđena, a Dešan je juče najavio da bi Mbape mogao da bude novi kapiten.

Mbape je do sada odigrao 66 utakmica za Francusku i postigao je 36 golova. Za zamenika kapitena je izabran napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman. Mbape će kapitensku traku prvi put nositi u petak na meču sa Holandijom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. U grupi B kvalifikacija za EP 2024. nalaze se Francuska, Holandija, Grčka, Republika Irska i Gibraltar.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MBAPE RAZLOG? Grizman razmišlja o kraju karijere u reprezentaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023

Očekivao je kapitensku traku...Fudbaler Atletika Antoan Grizman razmišlja da se povuče iz reprezentacije Francuske, pošto je selektor "trikolora" Didije Dešan odlučio da kapitensku traku dodeli Kilijan Mbapeu, prenose mediji u Parizu. Dešan je posle povlačenja golmana Uga Lorisa iz nacionalnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.