Mbape novi kapiten reprezentacije Francuske

Izvor: Beta, 21.Mar.2023, 11:16

Mbape novi kapiten reprezentacije Francuske

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan imenovao je napadača Kilijana Mbapea za novog kapitena.Napadač Pari Sen Žermena će kapitensku traku preuzeti od golmana Uga Lorisa, rekordera po broju nastupa (145), koji se povukao iz reprezentacije, prenela je noćas agencija Frans pres.Mbape je do sada odigrao 66 utakmica za aktuelne viceprvake sveta i postigao 36 golova.Za zamenika kapitena je izabran napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman, umesto Rafaela Varana koji se takođe povukao iz reprezentacije posle Svetskog prvenstva u Kataru.Mbape će kapitensku traku prvi put nositi u petak, kada selekcija Francuske dočekuje Holandiju na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.Drugi meč u Grupi B Francuska igra 27. marta na gostovanju protiv Irske.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panter: Pokušaćemo da odbranimo domaći teren

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2023

Kapiten košarkaška Partizana Kevin Panter izjavio je danas za klupsku televiziju da će njegova ekipa pokušati da odbrani domaći teren i usreći navijače u narednim utakmicama Evrolige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.