DERBI SEVERNOG LONDONA: Arsenal želi nastavak serije pobeda

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 08:09

DERBI SEVERNOG LONDONA: Arsenal želi nastavak serije pobeda

Meč počinje u 17.30.

Zahuktala se Premijer liga i u okviru šestog kola Arsenal dočekuje od 17.30 Totenhem u derbiju severnog Londona.

Posle očajnog starta, Arsenal je vezao dve pobede, dok je Totenhem posle sjajnog starta vezao dva poraza. Današnji (17.30) londonski derbi mogao bi da donese mnogo uzbuđenja, a kvota na keca je 2,45, na iks 3,30, na dvojku 3,15, a na GG3+ 2,30. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Arsenal - Totenhem.

Tobdžije su vezale tri pobede nakon pauze početkom septembra i duel sa najvećim rivalom dočekuju u dobrom raspoloženju. U prethodna dva kola Arsenal je upisao minimalce protiv Noriča kod kuće i Barnlija na strani, a sredinom ove sedmice bio je ubedljiv u Liga kupu protiv Vimbldona (3:0).

Totenhem na početku ove sezone igraju po sistemu toplo-hladno. U prvom kolu su uzeli skalp šampionu Mančester Sitiju, a u prethodna dva kola su doživeli dva ubedljiva poraza od Kristal Palasa na strani (0:3) i Čelsija kod kuće (0:3). Kao i Arsenal, Totenhem je sredinom sedmice uspeo da se plasira u narednu rundu Liga kupa, pošto je kao gost eliminisao Vulverhemton na penale.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Severni London pripada Arsenalu: Sjajno poluvreme Tobdžija dovoljno za Totenhem

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2021

U drugom meču nedeljnog programa u okviru šestog kola engleske Premijer lige Arsenal je na domaćem „Emirejtsu“ rezultatom 3:1 (3:0) bio bolji od Totenhema u derbiju severnog Londona. Izabranici Mikela Artete trijumf su obezbedili velikim naletom u prvom poluvremenu, dok je ekipa Nuna Espirita...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.