DELIO MINUTE U REPREZENTACIJI SA TEODOSIĆEM: Srpski košarkaš napisao knjigu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIO MINUTE U REPREZENTACIJI SA TEODOSIĆEM: Srpski košarkaš napisao knjigu (FOTO)

Sportista intelektualac.

Branko Jereminov  (31) je osvojio četiri zlatne medalje od pionira do omladinaca u sastavu košarkaške reprezentacije tadašnje Srbije i Crne Gore, a kasnije Srbije.

Igrao je u mlađim kategorijama sa Nikolom Pekovićem, Novicom Veličkovićem, Milenkom Tepićem, Milošem Teodosićem, Nemanjom Aleksandrovim,  Miroslavom Raduljicom, Tadijom Dragićevićem, Ivanom Paunićem. Bili su verovatno najtalentovanija generacija još od one iz Bormija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Od pionirske do mlade selekcije konstantno je generacija 1987. godišta osvajala zlatne medalje predvođena tandemom Tepić - Teodoisić, dok je Jereminov bio alternativa Teu i menjao ritam meča svojim ulaskom.

Izdavacka kuca “Mali Nemo” objavila je moj roman “Kraj prvog poluvremena”. 😌😏 Knjigu mozete naruciti na sajtu: http://www.malinemo.rs/biblioteke/kraj-prvog-poluvremena. Uskoro ce se pojaviti i u knjizarama. Zahvaljujem se izdavackoj kuci na svesrdnoj pomoci i angazovanju da ovu pricu podelim sa vama. 😘

Објава коју дели Branko Jereminov (@herojulicee) дана 22. Окт 2018. у 11:52 PDT

Branko je još aktivan igraču Portugalu, ali rešio je da napiše knjigu "Кraj prvog poluvremena", gde opisuje probleme sportista koji su na zalasku karijere, a radnja se odvija u pauzi između dva poluvremena utakmice.

- Još nisam siguran koji je tačno razlog zbog kojeg sam počeo da pišem. Profesionalno igram košarku 13 godina i verovatno mi je bilo potrebno da jedan ustaljeni način života razdrmam, unesem nešto novo i drugačije. Pritom, sportisti u inostranstvu imaju dosta slobodnog vremena, posebno ukoliko ne igraju na vrhunskom nivou. Pisanje knjige sam počeo još pre tri godine, dok sam bio u mađarskom Segedinu. Napravio sam pauzu skoro dve godine. Mislio sam i da odustanem. Međutim, nešto mi nije dalo da je ostavim nedovršenu, tako da sam, kao iz polukontre, finiširao ove godine - naglasio je Jereminov.

Branko nije dosegao visine u košarci koje je verovatno mogao. Možda će imati više sreće u književnosti.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.