Izvor: HotSport.rs, 26.Mar.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE U BERLINU: Da se nikad ne zaborave NATO bombe (FOTO)

Veliki broj navijača Crvene zvezde doputovao je u Berlin na meč 12. kola Top 16 faze Evrolige protiv Albe. Delije su došle iz Beograda, ali i iz Nemačke, Švajcarske, Poljske i drugih evropskih zemalja. Pristalice crveno-belih su tokom većeg dela meča bile bučnije od daleko brojnijih suparnika sa druge strane tribina. Ipak, najveći utisak Delije su ostavile kada su raširile transparente na kojima je pisalo “Da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se nikad ne zaboravi agresija NATO-a na Srbe 24.03.1999″.

Делије у Берлину 26.03.2015. pic.twitter.com/zmD3KAzMFy
— Српски Навијачи (@SerbianUltras) March 26, 2015

Crvena zvezda je u Berlinu poražena od Albe 73:68, posle veoma uzbudljive završnice i fenomenalne partije Bobana Marjanovića.
hotsport.rs
The post DELIJE U BERLINU: Da se nikad ne zaborave NATO bombe (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Konferencija za medije FK Napredak od 26.03.2015

Izvor: JavneVesti.com, 27.Mar.2015, 15:36

Rezultati Kruševljana ne idu na ruku sadašnjem šefu struke na ruku. Napredak je iz pet odigranih utakmica skupio samo 4 boda. Pravi je kuriozitet da je podrška Slavku Matiću od strane Uprave i navijača i dalje ne jenjava. Šteta je za partiju protiv Zvezde jer je napredak tu zaslužio bar bod....

Nastavak na JavneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.