DELIJE SE OGLASILE: Nikom nije jasno da li će biti na evroligaškom derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 13:52

DELIJE SE OGLASILE: Nikom nije jasno da li će biti na evroligaškom derbiju

Sumnjaju.

U četvrtak od 20:30 odigraće se prvi večiti derbi ikada u Evroligi. Partizan dočekuje Crvenu zvezdu, a pred ovaj susret oglasili su se navijači kluba sa Malog Kalemegdana.

Popularne Delije sumnjaju da će moći da prisustvuju meču u Štark areni kako je najavio predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

- Jedno priča, drugo radi. Ostoja Mijailović izjavio je u programu uživo da će i gostujući navijači moći da uđu u halu, međutim... - očito sumnjaju najvatrenije pristalice crveno-belih da će im biti omogućen ulazak u halu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Evroliga,   Partizan,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Delije" besne na Ostoju: Jedno priča, drugo radi...

Izvor: B92, 06.Dec.2022

"Delije", vatreni navijači Crvene zvezde, oglasile su se nakon što je saopšteno da neće biti gostujućih navijača na evroligaškom "večitom" derbiju...Predsednik Partizana Ostoja Mijailović izjavio je gostujući na TV Prva da će navijačima Crvene zvezde biti dostupan jedan deo nivoa 400, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.