Izvor: HotSport.rs, 22.Nov.2014, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJVIS KUP: Švajcarci bliži ‘salatari’

Dejvis kup reprezentacija Švajcarske došla je do drugog poena u finalnom meču najstarijeg ekipnog takmičenja pošto su Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka u dubl meču savladali Žilijena Benetoa i Rišara Gaskea sa 3:0, po setovima 6:3, 7:5, 6:4.

Nije bilo planirano da dvojica najboljih švajcarskih tenisera nastupe u meču parova, ali kako je Federer >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << juče poražen od Monfisa praktično je bilo neminovno da se bace sve karte na sto što se za sada pokazalo kao pravi potez za njih.
Francuzi će na stadionu Pjer Moroj u Lilu u nedeljeu u preostala dva singl meča pokušati da dođu do preokreta i to najpre će Conga ukrstiti rekete sa Federerom, a ukoliko bude bilo potrebe u petom meču će se sastati Monfis i Vavrinka.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.