Izvor: HotSport.rs, 26.Jan.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN RADONJIĆ: Vilijams nas je sa jednom nogom vratio u igru!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je prezadovoljan posle 19. vezane pobede crveno-belih u ABA ligi, a niz pohvala je uputio i na račun domaćina.

– U Podgoricu smo došli rasterećeni, jer je kod nas rezultatska situacija jasna. Očekivao sam lepu i kvlaitetnu utakmicu, što je na kraju ona i bila. Budućnost je odlično otvorila meč, mi smo grešili u defanzivi i pustili smo ih da odu na „plus 15″ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << – istakao je Radonjić.
Posle kritike na račun svog tima, strateg Crvene zvezde se osvrnuo na odličnog Vilijamsa i veliki preokret.
Vilijams je bio opterećen faulovima i pod bolom u nozi, ali je uspеo da nas vrati u igru i donеo preokret u našoj igri. Ovo je dobar momenat za nas jer već u četvrtak igramo sa Albom i ovakve završnice nam puno znače. Ambijent je bio fenomenalan, hvala publici koja me sjajno dočekala. Želim Budućnosti sve najbolje u nastavku sezone i da su večeras trijumfovali ne bi bilo nezasluženo.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radonjić: Očekivano dobar meč

Izvor: RTS, 27.Jan.2015, 00:41

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede protiv Budućnosti da je odigrana očekivano lepa i kvalitetna utakmica u kojoj je mogao da slavi i domaćin. Crveno-beli su posle dramatične završnice trijumfovali u Podgorici rezultatom 77:76 u derbiju 19. kola regionalne...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.