DEBELI TI J***O MAMU I SESTRU, ZAJEDNO: Bivši igrač Partizana u OKRŠAJU SA NAVIJAČIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 14:29

"DEBELI TI J***O MAMU I SESTRU, ZAJEDNO": Bivši igrač Partizana u OKRŠAJU SA NAVIJAČIMA!

Neprimereno, nedolično...

Nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Ninković završio je misiju u banjalučkom Borcu. Međutim, to nije glavna vest, on je ušao i u obračun s navijačem tog kluba.

- Tokom sezone provedene u našim redovima, Nikola Ninković i Momčilo Mrkaić ostavili su svoj fudbalski trag. Pamtiće se het-trik sa Pecare, gol u derbiju na Gradskom i igra vredna izbora u "Kristalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 11", a FK Borac želi da se zahvali Nikoli i Momčilu za sve što su dali na terenu u crveno-plavom dresu. Mrki i Džigi, srećno vam bilo u nastavku karijere - stoji u objavi Borca na Instagramu.

A post shared by ФК Борац Бања Лука (@fkboracbanjaluka)

A onda, na objavu Borca reagovali su navijači tog kluba različitim komentarima. Jedan od njih posebno je razbesneo Džigija, kako zovu Nikolu Ninkovića:

- Realno i neka ste se rešili Mrkaića, ionako je prebrz za našu ligu..., a što se tiče debelog kockara zna se kako i zbog čega je došao u Banja Luku i neka je otpetlao što dalje - između ostalog stoji u jednoj poruci, na koju se potpuno neprimereno nadovezao Ninković:

- Debeli ti je*o mamu i sestru zajedno!

UIsledila je nova reakcija navijača Borca, a onda i nova poruka bivšeg fudbalera Partizana:

- Miran, ljakse.

Ninković će u decembru, na imendan - Svetog Nikolu, napuniti 29. godina. Proslavio se igrama u Partizanu od 2011. do 2016. godine, kada je osvajao titule i odigrao 121 meč, uz 17 golova.

Žoakima NoeIz Humske je otišao u Đenovu, pa Kjevo, Empoli, Askoli, Brešu, da bi se 2021. vratio u srpski fudbal, u Proleter iz Novog Sada, a onda prošlu sezonu odigrao u banjalučkom Borcu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.