DA LI PARTIZAN ŽELI NAPADAČA: Postoji interesovanje, ali i jedna prepreka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 16:25

DA LI PARTIZAN ŽELI NAPADAČA: Postoji interesovanje, ali i jedna prepreka (FOTO)

Nije otputovao sa crno-belima na Zlatibor.

Fudbaleri Partizana otputovali su na Zlatibor gde će obaviti drugi deo priprema za novu sezonu, a crno-beli su uglavnom zadržali prošloseznoski tim. Međutim, nema sumnje da će iskoristiti svaku dobru priliku da se pojačaju.

Prethodnih dana je sa Partizanom trenirao i Luka Marković, nekadašnje Zvezdino dete, sada fudbaler Krotonea. Marković je igrao i za Čukarički, dok je u Italiji bio pored Krotonea u Juventusu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Torinu. Očekivali su mnogi da Marković otputuje na Zlatibor sa crno-belima, ali do toga nije došlo. ije bio problem u nedostatku kvaliteta mladog napadača, već u činenici da je pod ugovorom sa Krotoneom do 30. juna sledeće godine i nije mu dozvoljeno da ide na pripreme sa drugim klubovima.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

 - Tačno je da postoji interesovanje Partizana za Luku Markovića, ali on je fudbaler čiji je poslodavac Krotone, koji je na pragu ulaska u Seriju A. Dakle, on prima platu od Italijana i naravno da ne može da bude deo takmičarskog tima crno-belih niti da ide sa njima na pripreme sve dok je član drugog kluba, prosta stvar. Ako bi se Partizan dogovorio sa Krotoneom oko obeštećenja, onda verujem da bi Luka našao zajednički jezik sa klubom iz Humske, ali do tada zna se ko mu je gazda i ko mu uplaćuje zaradu na račun. Treniranje sa Partizanom radi održavanja forme je jedno, ali prelazak u taj klub nešto sasvim drugo i videćemo da li će do toga doći ovog leta. Jedno je sigurno, crno-beli su veliki klub - piše ''Republika''.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVOME SE CRNO-BELI NISU NADALI: Partizan odradio jedan trening na Zlatiboru i već razmišlja o promeni lokacije! VIDEO

Izvor: Kurir, 14.Jul.2020

Fudbaleri Partizana u ponedeljak popodne stigli su na Zlatibor gde će im u narednih 13 dana biti baza za drugi deo letnjih priprema.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.