Čutura o finalu ABA: Maltretiranje, silovanje...

Izvor: B92, 14.Apr.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čutura o finalu ABA: Maltretiranje, silovanje...

Bivši hrvatski košarkaš Zoran Čutora, dvostruki prvak Evrope za Cibonom i prvak sveta 1990. sa Jugoslavijom, dao je zanimljiv pogled na finale ABA lige. "Zvezda je bolja od Cedevite", jednom rečenicom Čutura zaključuje sezonu, ali i malo detaljnije opistuje zašto beogradski tim igra Evroligu, a Zagreb gleda "nešta drugo".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEGENDA HRVATSKE KOŠARKE: Maltretiranje, silovanje… Nisam mazohista da uživo gledam slavlje zvezdaša!

Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2017

Bivši košarkaš hrvatske reprezentacije i prvak sveta sa Jugoslavijom 1990. godine, Zoran Čutura, imao je zanimljiv ugao gledanja na sinoć završeno finale ABA j.t.d. lige.. . Čutura je u kolumni za hrvatski portal ‘Germanijak.hr’ napisao je vrlo kritički tekst o igri Cedevite i izbora poteza...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.