Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović predsjednik ABA, Dodik potpredsjednik

Predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović izabran je danas za predsjednika ABA lige, dok je novi potpredsjednik generalni menadžer Igokee Igor Dodik, odlučeno je na Skupštini regionalnog takmičenja u Zagrebu.

Skupština je potvrdila da postoji veliko interesovanje klubova iz regiona za Drugu ABA ligu i donijela odluku da u najskorije vrijeme obavi konsultacije za formiranje ovog takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << već za sezonu 2017/18.

Nova sezona u ABA ligi počeće 30. septembra, a kraj regularnog dijela sezone predviđen je za 11. mart 2018. godine. Plej-of bi trebalo da počne 17. marta, dok bi finale trebalo da se završi do 15. aprila.

Određen je i kalendar za narednu sezonu, a u prvom kolu snage će odmeriti: Crvena zvezda - Mornar, MZT - artizan, Mega Bemax - Cibona, Olimpija - Igokea, Budućnost - Zadar, Cedevita - FMP.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Čović predsednik ABA, kreće Druga liga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2017

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović izabran je danas za predsednika ABA lige, dok je novi potpredsednik generalni menadžer Igokee Igor Dodik, odlučeno je na Skupštini regionalnog takmičenja u Zagrebu...Skupština je potvrdila da postoji veliko interesovanje klubova iz regiona za Drugu ABA...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.