Čile posle penal lutrije osvojio Kup Amerike

Izvor: Press, 06.Jul.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čile posle penal lutrije osvojio Kup Amerike

Fudbalska reprezentacija Čilea osvojila je trofej Kupa Amerike pošto je u finalnoj utakmici u Santjagu pobedila selekciju Argentine posle boljeg izvođenja penala sa 4:1.
          Čile je do prve titule u takmičenju Južne Amerike došao golom Aleksisa Sančeza u četvrtoj seriji, pošto su prethodno za "gaučose" najstrože kazne promašili Gonzalo Iguain i Ever Banega. Regularnih 90. minuta, a i kasnije produžeci završeni su bez golova. Treće mesto pripalo je reprezentaciji Perua, koja je bila bolja od Paragvaja rezultatom 2:0.


Nastavak na Press...






Povezane vesti

Prokletstvo Argentine

Izvor: Danas, 06.Jul.2015

Beograd - Sedam puta je Čile bio domaćin Kupa Amerike, četiri puta je igrao u finalu i do noći između subote i nedelje nikada nije osvojio toliko željeni trofej. Uz podršku više od 50 hiljada navijača u prestonici Santijago de Čile Sančez, Vidal i saigrači savladali su u finalnom duelu Argentinu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.