Čile je, blago rečeno,  demolirao Meksiko - 7:0!

Izvor: RTS, 19.Jun.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čile je, blago rečeno, demolirao Meksiko - 7:0!

Fudbalska reprezentacija Čilea plasirala se u polufinale na Kopa Amerika, nakon što je nanela veoma težak poraz selekciji Meksika - 7:0! I Argentina među četiri.

Meksikanci su, bukvalno, rastavljeni na komade, pa će aktuelni šampion igrati u polufinalu protiv Kolumbije.
"Gaučosi" su doživeli pravi potop u susretu sa aktuelnim šampionom i jedan od najtežih poraza u istoriji! Naime, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su Englezi pre ravno 55 godina ubedljivije savladali Meksikance, kada je bilo 8:0.
Veče iz snova imao je četvorostruki strelac Eduardo Vargas, dva gola dao je Puč, a jednom se u listu strelaca upisao Aleksis Sančez. 
Argentina je prdovođena Lionelom Mesijem savladala Venecuelu sa 4:1, i zakazala polufinalni duel sa domaćinom, Sjedinjenim Američkim Državama. 
Omaleni napadač zabeležio je dve asistencije i gol, dok je dvostruki strelac bio još uvek napadač Napolija Gonzalo Iguain.
Treba istaći da je Venecuela promašila penal na kraju prvog poluvremena.
Rezultati:
Argentina - Venecuela 4:1 (2:0)
(Iguain 8', 28', Mesi 60', Lamela 71' - Rondon 70')
Čile - Meksiko 7:0 (2:0)
(Puč 16', 87', Vargas 44', 52', 57', 74', Sančez 49')

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestvarni poraz Meksika, bradonja Mesi gura "gaučose"

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jun.2016

Meksiko je u suzama. Nije sramota izgubiti od šampiona Kopa Amerike, Čilea, ali način na koji su "sombrerosi" poraženi šokirali su planetu. Vidal, Sančez i drugovi pobedili su Meksikance čak sa 7:0 pred 70.000 gledalaca u Santa Klari...Bio je ovo najteži poraz Meksika, od 1961. godine kada su...

Nastavak na Vesti-online.com...

BOLEST 21. VEKA: Argentinci, zar se ovako slavi pobeda?! (FOTO-UBOD)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2016

Argentinska reprezentacija plasirala se u polufinale Kopa Amerika laganom pobedom nad Venecuelom 4:1...Nije bilo preterane euforije u svlačionici "gaučosa", što je i donekle razumljivo, jer pravi izazovi tek slede, ali prosto neverovatno deluje prizor igrača Argentine posle meča...Jednom rečju,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.