BOLEST 21. VEKA: Argentinci, zar se ovako slavi pobeda?! (FOTO-UBOD)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLEST 21. VEKA: Argentinci, zar se ovako slavi pobeda?! (FOTO-UBOD)

Argentinska reprezentacija plasirala se u polufinale Kopa Amerika laganom pobedom nad Venecuelom 4:1.

Nije bilo preterane euforije u svlačionici "gaučosa", što je i donekle razumljivo, jer pravi izazovi tek slede, ali prosto neverovatno deluje prizor igrača Argentine posle meča.

Jednom rečju, to je bio - muk!

Neko bi rekao da su Mesi i družina u teškom "bedaku" zbog poraza, ali ne, u pitanju je samo mobilni telefon, smartfon, šta god...

Opsesija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ovim napravama bez kojih, očigledno, moderan svet ne može da živi, zahvatila je i Argentince, koji su se svi do jednog poređali u svlačionici i kao hipnotisani zurili u telefone.

¿Alguien tiene la clave de wifi? Foto descomunal de #Argentina. pic.twitter.com/sLZEJWDyxh

— Cholo Sottile (@marcelosottile) June 19, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET: Neverovatno šta rade igrači Argentine posle pobede nad Venecuelom (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2016

Svi do jednog, kao po komandi. Umesto da slave zasluženi plasman u polufinale Kopa Amerike…. . Argentina se pobedom nad Venecuelom od čak 4:1 plasirala u polufinale Kopa Amerika a takav trijumf i nastavak pohoda ka tituli valjalo bi proslaviti.. Tako bi bar bilo u svlačionici Srbije, ali ne i u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.