Ćabi Alonso produžio ugovor sa Realom, nova plata šest miliona evra

Izvor: Blic, 08.Jan.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćabi Alonso produžio ugovor sa Realom, nova plata šest miliona evra

Fudbaler Reala iz Madrida, španski reprezentativac Ćabi Alonso, produžio je ugovor s klubom za još dve godine, preneli su španski mediji.

Iskusni 32-godišnji igrač sredine terena sporazumeo se sa upravom "kraljevskog kluba" da ostane na Santjago Bernabeu do 2016. uz opciju produžetka saradnje za još jednu godinu.

Sportski dnevnik Marka tvrdi da će Ćabi Alonso imati neto godišnju zaradu od šest miliona evra, a ovim su prekinuta nagađanja da će prihvatiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neku od unosnih ponuda klubova iz Premijer lige.

Ovaj fudbaler, koji je za reprezentaciju Španije odigrao 109 utakmica i postigao 15 golova, prešao je u Real 2009. godine iz Liverpula.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćabi Alonso produžio ugovor sa Realom, nova plata šest miliona evra

Izvor: Dzungla.org, 08.Jan.2014

Fudbaler Reala iz Madrida, španski reprezentativac Ćabi Alonso, produžio je ugovor s klubom za još dve godine, preneli su španski mediji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.