ČEMU SLUŽI VAR: Užasan start Lo Selsa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEMU SLUŽI VAR: Užasan start Lo Selsa! (VIDEO)

Ovo nije crveni karton.

Neverovatan propust sudija na utakmici Čelsi - Totenhem u 27. kolu Premijer lige. Pri rezultatu 2:0 u korist "Plavaca", Đovanli Lo Selso je katastrofalno startovao nad Sezarom Aspilikuetom. Zgazio je Španca na cevanicu Argentinac, a sudija Majk Oliver mu nije pokazao ni žuti karton.

Da stvar bude još gora, u VAR sobi su pregledali snimak i nisu procenili da je start Lo Selsa za isključenje, iako je to bilo sasvim očigledno.  Navodno su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudije zadužene za pregled snimka procenili da vezista Totinhema nije imao gde drugde da spusti svoju nogu, pa ju je spustio na cevanicu  protivničkog igrača i prošao bez kazne?!

The more I see it, the worse it gets. Yellow card for Lo Celso now, but how lucky to avoid TWO possible reds before #locelso 😱 #CHETOT pic.twitter.com/1mvR2MDguJ

— Reshmin Chowdhury (@ReshminTV) February 22, 2020

Aspilikueta je uspeo da se vrati na teren, ali nema sumnje da će nakon utakmice morati na skener, kako bi se utvrdilo da li ima oštećenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.