Lo Selsov horor start - Čemu služi VAR ako ovo nije za crveni karton?! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lo Selsov horor start - Čemu služi VAR ako ovo nije za crveni karton?! (video)

Nadamo se da je sa Aspilikuetom sve u redu, obrazloženje će vas oduševiti.

Neverovatan propust sudija na utakmici Čelsi - Totenhem u 27. kolu Premijer lige.

Pri rezultatu 2:0 u korist "Plavaca", Đovanli Lo Selso je katastrofalno startovao nad Sezarom Aspilikuetom.

Zgazio je Španca na cevanicu Argentinac, a sudija Majk Oliver mu nije pokazao ni žuti karton.

Da stvar bude još gora, u VAR sobi su pregledali snimak i nisu procenili da je start >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lo Selsa za isključenje, iako je to bilo sasvim očigledno.

Aspilikueta je uspeo da se vrati na teren, ali nema sumnje da će nakon utakmice morati na skener, kako bi se utvrdilo da li ima oštećenja.

Čitavu situaciju pogledajte OVDE i procenite sami, ali utisak je da je ovde sve jasno, te je teško oceniti zašto odgovorni nisu reagovali, malo je reći da je ovo bio neoprezan start.

Navodno su u VAR sobi procenili da Argentinac nije imao gde drugde da spusti svoju nogu, pa ju je spustio na cevanicu  protivničkog igrača i prošao bez kazne?!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČEMU SLUŽI VAR: Užasan start Lo Selsa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020

Ovo nije crveni karton...Neverovatan propust sudija na utakmici Čelsi - Totenhem u 27. kolu Premijer lige. Pri rezultatu 2:0 u korist "Plavaca", Đovanli Lo Selso je katastrofalno startovao nad Sezarom Aspilikuetom. Zgazio je Španca na cevanicu Argentinac, a sudija Majk Oliver mu nije pokazao ni žuti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.