CAS: Partizan podneo žalbu, arbitražni proces je u toku

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CAS: Partizan podneo žalbu, arbitražni proces je u toku

Sud za sportsku arbitražu u Lozani potvrdio da su crno-beli podneli žalbu, ali da se ne zna kada će konačna odluka biti doneta Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani potvrdio je danas da je fudbalski klub Partizan podneo žalbu na odluku o suspenziji iz evropskih takmičenja, ali da se ne zna kada će konačna odluka biti doneta, preneo je portal Mondo.- Tačno je da je Partizan podneo žalbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na odluku finansijskog tela UEFA (CFCB) 13. decembra 2016. godine. Arbitražni proces je u toku. U ovom trenutku još je rano za procenu kad će konačna odluka biti doneta - navodi se u odgovoru CAS-a dostavljenom portalu Mondo.Evropska fudbalska unija (UEFA) izbacila je Partizan iz evropskih takmičenja zbog nepoštovanja "finansijskog fer-pleja", odnosno zbog dugovanja koje nije izmirio.Iz kluba su nakon što je saopštena ta odluka prvo navodili da crno-beli nisu suspendovani i da su samo upozoreni, da bi na kraju naveli da se Partizan žalio.Na sajtu UEFA, odeljak CAS, navedeni su svi slučajevi koji treba da budu procesuirani pred sudom do 9. marta, ali na tom spisku nema Partizana.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAČAK NADE ZA PARTIZAN: Crno-beli se žalili, ali postoji jedan problem

Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2017

Pre pet dana fudbalsku Srbiju protresla je informacija da je Partizan suspendovan na godinu dana iz evropskih takmičenja u prvoj u kojoj se bude kvalifikovao za neki od evrokupova u naredne tri godine. Danas je, po svemu sudeći, potvrđeno da je uprava kluba iz Humske uložila žalbu...Kako prenosi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.