Buručaga: Mesi će ponovo igrati za Argentinu

Izvor: RTS, 15.Nov.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buručaga: Mesi će ponovo igrati za Argentinu

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi vratiće se u reprezentaciju sledeće godine, veruje direktor Saveza Horhe Buručaga.
Mesi za "gaučose" nije igrao nakon Mundijala, na kome je Argentina eliminisana u osmini finala od kasnijeg šampiona Francuske (4:3), ali još uvek nije rekao definitivno da je završio reprezentativnu karijeru.

"Trenutno ne postoji datum povratka Mesija, sigurno je ne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pre Nove godine. Nemoguće je da neće igrati više za Argentinu, Mesi je u prelaznom periodu. Siguran sam da će biti ponovo deo reprezentacije sledeće godine", rekao je Buručaga.
Mesi se i ranije povlačio iz nacionalnog tima, ali se predomislio zbog velike želje da osvoji Mundijal.
Pored svetske titule sa Argentinom, Mesiju nedostaje i trofej Kopa Amerika koji je u finalima gubio čak tri puta, a novu priliku, ako bude hteo, ima sledeće godine na kontinentalnom šampionatu u Brazilu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Buručaga: Mesi će ponovo igrati za Argentinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2018

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi vratiće se u reprezentaciju sledeće godine, veruje direktor Saveza Horhe Buručaga...Mesi za "gaučose" nije igrao nakon Mundijala, na kome je Argentina eliminisana u osmini finala od kasnijeg šampiona Francuske (4:3), ali još uvek nije rekao definitivno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Nemoguće je da Mesi ne vrati Argentini, ovo je samo privremeno"

Izvor: B92, 16.Nov.2018, 09:31

Horhe Buručaga, selektor fudbalske reprezentacije Argentine, rekao je da je uveren da će Lionel Mesi nastaviti da igra za "Gaučose"...Mesi je napravio pauzu posle Svetskog prvenstva i do kraja godine sigurno neće igrati za nacionalni tim, međutim već naredne bi mogli da ga vidimo..."Ne postoji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.