Buručaga: Mesi će ponovo igrati za Argentinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buručaga: Mesi će ponovo igrati za Argentinu

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi vratiće se u reprezentaciju sledeće godine, veruje direktor Saveza Horhe Buručaga.

Mesi za "gaučose" nije igrao nakon Mundijala, na kome je Argentina eliminisana u osmini finala od kasnijeg šampiona Francuske (4:3), ali još uvek nije rekao definitivno da je završio reprezentativnu karijeru.

"Trenutno ne postoji datum povratka Mesija, sigurno je ne pre Nove godine. Nemoguće je da neće igrati više za Argentinu, Mesi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u prelaznom periodu. Siguran sam da će biti ponovo deo reprezentacije sledeće godine", rekao je Buručaga za "Goal.com".

Mesi se i ranije povlačio iz nacionalnog tima, ali se predomislio zbog velike želje da osvoji Mundijal.

Pored svetske titule sa Argentinom, Mesiju nedostaje i trofej Kopa Amerika koji je u finalima gubio čak tri puta, a novu priliku, ako bude hteo, ima sledeće godine na kontinentalnom šampionatu u Brazilu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.