Bundesliga - Farmaceuti slavili u Gelsenkirhenu

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - "Farmaceuti" slavili u Gelsenkirhenu

U okviru 16. kola nemačke Bundeslige, Šalke je ugostio Bajer Leverkuzen.

Fudbaleri Bajer Leverkuzena slavili su na gostovanju ekipi Šalkea, bilo je 1:2 (1:2) za "Farmaceute" na "Veltins areni".

Igrao 26. minut kada su gosti poveli, Bejli je sjajno šutirao sa oko 20 metara udaljenosti od gola rivala, pogodio je stativu, odbitak kupi Dragović, koji šalje loptu kroz noge Farmana u mrežu Šalkea za 1:0.

Devet minuta kasnije, sjajan potez Lukaša Alarija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Argentinac je primio loptu na ivici kaznenog prostora rivala, leđima okrenut golu, odlično se namestio na udarac, raspalio po lopti i ispod Farmana je poslao u mrežu domaće ekipe, 2:0 za ekipu Bajera.

U nadoknadi vremena, nakon kornera sa desne strane, Mekeni spušta glavom loptu pred gol rivala, na pravom mestu našao se Rajt, koji matira Hradeckog za 2:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, u drugom delu smo videli dobru šansu za Škribitskog u 68. minutu, ali je 26-godišnji napadač Šalkea poslao loptu pored gola rivala iz izgledne pozicije.

Do kraja nije bilo promene rezultata, te je Bajer slavio na gostovanju u Gelsenkirhenu, skočili su na 10. mesto na tabeli sa 21 osvojenim bodom, Šalke 14. sa šest bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.