Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2021, 21:10

Budućnost se mučila, ali slomila FMP Železnik

Košarkaši Budućnosti imali su dosta problema, nisu briljirali u prvom kolu ABA lige, ali su uspeli da pobede FMP Železnik sa 82:72. Kristalno je jasno da će izabranici Aleksandra Džikića morati da odigraju daleko bolje u narednoj rundi, kada ih čeka derbi protiv Crvene zvezde u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budućnost osetila kandže Pantera, ali preživela: FMP ostao bez snage, Podgoričane raduje jedino pobeda

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2021

Izabranici Aleksandra Džikića trijumfom su otpočeli novu sezonu u regionalnom šampionatu, ali iskusni stručnjak ne može u potpunosti biti zadovoljan..Slavila je Budućnost na otvaranju sezone. Ne ubedljivo kako je želela. Posle dominantnih pobeda Crvene zvezde nad Splitom i Cedevita Olimpije nad...

Nastavak na MozzartSport.com...

Budućnost se mučila, ali pobedila

Izvor: Danas, 26.Sep.2021

Jedan od najboljih timova ABA lige u prvom kolu savladao borbeni FMP - 82:72.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.