Boston na pobedu od polufinala Istoka

Izvor: B92, 20.Apr.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston na pobedu od polufinala Istoka

Košarkaši Bostona slavili su i u trećem susretu četvrtfinalne serije plej-ofa na Istoku protiv Indijane, 104:96.

Seltiksima sada nedostaje još jedna pobeda kako bi se plasirali u polufinale, a za to že imati eventualno još četiri prilike. Prvu ponovo u Indijanapolisu u nedelju.

Petorica košarkaša Bostona završili su susret sa dvocifrenim učinkom, a najefikasniji je bio Džejlin Braun sa 23 poena.

Seltiksi su sjajno krenuli, dobili su prvu deonicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultatom 41:28, međutim, naglo su popustili u drugoj koju su izgubili sa 15 poena razlike, pa su na poluvremenu gubili sa 61:59.

Ipak, u nastavku su sredili redove i u finišu treće četvrtine ponovo stekli prednost. U poslednjoj četvrtini su samo održavali rezultat i na kraju slavili sa osam poena razlike.

Pored Brauna, u timu Bostona dobar učinak imao je Kajri Irving sa dabl-dabl učinkom od 19 poena i deset skokova, Džejson Tejstum je upisao 18 poena uz sedam skokova, dok je Al Horford postigao 16 poena uz osam skokova.

Kod Indijane, čak sedmorica su imali dvocifren učinak, a najbolji je bio Tajreke Evans sa 19 poena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOSTON NA KORAK OD POLUFINALA! Brejk Toronta, Oklahoma se vratila u igru!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2019

Košarkaši Bostona pobedili su Indijanu sa 104:96 u trećem meču četvrtfinalne serije plej-ofa u Istočnoj konferenciji NBA lige, i poveli sa 3:0 u pobedama i došli nadomak polufinala.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.