Bošković: Idemo dalje

Izvor: Mondo, 11.Dec.2012, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Idemo dalje

Selektor Srbije izjavio je da neće dozvoliti da njegov tim pokoleba prokockana pobeda protiv Švedske.

Rukometašice Srbije i Švedska odigrale su nerešeno (23:23) meč prvog kola E četvrtfinalne grupe na Evropskom prvenstvu, a oba tima ostala su u trci za plasman u polufinale.

Izabranice selektora Saše Boškovića u finišu su imale lepu prednost, koju nisu uspele da očuvaju.

"Imali smo pet golova viška, ali šta da se radi. Nećemo dozvoliti da nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovo pokoleba. Utakmica je završena i za nas postoji samo sledeći meč. Tako je bilo i kad smo pobedili Češku ili izgubili od Norveške. Sada se okrećemo važnom meču sa Danskom. Spremamo se da odigramo najbolje, ali morate da znate da su oni favoriti protiv nas", rekao je Saša Bošković.

On je dodao da je njegov tim u odlučujućem trenutku igrao pod grčom i nije uspeo da prelomi meč.

"Kada je trebalo da privedemo utakmicu kraju, nismo uspeli, igračice su previše počele da gledaju na semafor. Ovaj pad nije posledica nedostatka snage, ovo je zbog domaćeg terena. Kod njih postoji veliki grč, jer smo ranije gubili po deset golova razlike. Svako ko je igrao dao je maksimum i to je pravi put. Generalno nije bitno samo ovo Evropsko prvenstvo, već i koliko će devojaka u januaru početi da trenira rukomet", istakao je selektor Srbije.

On se još jednom osvrnuo na slabu posetu u Kombank Areni.

"Verovatno bi podrška publike pomogla, ako ovo nije dovoljno ne znam šta je. Dobijamo hvalospeve od ostalih trenera... Mi smo se dogovorili da ćemo igrati isto i pred 100 gledalaca", rekao je Bošković.

Srbija meč drugog kola grupe E igra večeras protiv Danske od 20.10 časova.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.