Borusija: 50 miliona za pojačanja

Izvor: B92, 02.Jul.2013, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija: 50 miliona za pojačanja

Izvršni direktor Borusije iz Dortmunda Hans-Joakim Vacke otkrio je da transfer budžet vicešampiona Evrope iznosi 50 miliona ovog leta.

Milioneri' su do sada jedino doveli defanzivca Verdera Sokratisa Papastatopulosa za oko 9,5 miliona evra. Uprava kluba je u konstantnoj potrazi za fudbalerom koji će zameniti Marija Gecea, koji je prešao u redove velikog rivala Bajerna iz Minhena, a Vacke je od navijača zatražio strpljenje.

“I dalje smo veoma ambiciozni. Imamo oko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 50 miliona evra za pojačanja, a u taj budžet je uključen i transfer Sokratisa”, rekao je 54-godišnji Nemac i nastavio, “Novac mnogo toga može da reši u razgovoru s drugim klubovima. Ipak, nismo samo ambiciozni sa sportskog gledišta, već moramo da pravimo i inteligentne finansijske odluke. To je razlog zbog koga i dalje vagamo koga ćemo dovesti.”

On je otkrio i koje pozicije su im trenutno prioritet.

“Dovešćemo dva ili tri ofanzivna fudbalera, jedan od njih će biti igrač na kome ćemo graditi budućnost. Ipak, ne želim da spominjem imena, ljudi polude od tih glasina sa interneta”, rekao je Vacke.

Spekuliše se da je Borusija zainteresovana za fudbalera Čelsija Kevina de Brujnea, koji je na pozajmici u Verderu, Kristijana Eriksena iz Ajaksa i Henrika Mkitarjana iz Šahtjora.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vacke: "Imamo dovoljno novca za pojačanja"

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2013

Potpredsednik Borusije iz Dortmunda, Hans Joakim Vacke, izjavio je da njegov tim ima budžet od 50 miliona evra za dovođenje novih igrača.

Nastavak na Sportske.net...

ŠTA JE BORUSIJA DOBILA ZA 13 MILIONA? Milanova žaba se pretvorila u princa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2013

Borusija iz Dortmunda je dovela prvo veliko pojačanje! Novi član vicešampiona Evrope je Pjer Emerik Obamejan. Momak čudnog prezimena, ali napadač koji bi mogao da eksplodira u Borusiji i od koga se ono najbolje tek očekuje. On je danas doputovao u Dortmund gde je na licu mesta rešio sve formalnosti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.