Barselona: Ne brinite, imamo još novca za trošenje

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jul.2013, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona: Ne brinite, imamo još novca za trošenje

Barselona nema nameru da stane sa trošenjem novca u letnjem prelaznom roku, iako je već platio 60 miliona evra za najboljeg brazilskog igrača Nejmara.
(FOTO: AP)
– Barselona može sebi da priušti da dovede još pojačanja ako to bude potrebno u prelaznom roku. Ipak, ne možemo javno da saopštimo koliko smo još novca spremni da potrošimo na pojačanja – kazao je španskim medijima portparol Barselone Toni Freića.
Očekuje se da Barselona ovog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dovede bar još jednog odbrambenog fudbalera, pošto kapiten Karlos Pujol ima česte probleme sa povredama.
Među glavnim kandidatima za dolazak u Barselonu španski mediji pominju Tijaga Silvu iz Pari Sen Žermena i Davida Luiza iz Čelsija.
Takođe, za očekivati je da iz kluba ode napadač David Vilja za kojeg su zainteresovani engleski klubovi Totenhem i Arsenal, kao i Tijago Alkantara, koji je blizu prelaska u Mančester Junajted.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.