Bokan još četiri godine na čelu KK Budućnost

Izvor: RTS, 25.Sep.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokan još četiri godine na čelu KK Budućnost

Predsednik Budućnosti iz Podgorice Dragan Bokan ostaće na toj funkciji još četiri godine, odlučeno je na Skupštini košarkaškog kluba.
Bokan je dobio novi mandat i predstavio razvojnu strategiju Budućnosti sa timom koji će imati što više igrača iz sopstvene škole.

"Ponosni smo na ostvareno, a u isto vreme motivisani da nakon četiri godine zaključimo da smo ostvarili planove i na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pravi način odgovorili svim izazovima. Ne želimo da ovo bude tačka na kojoj smo stali, nego samo jedna stepenica ka većim ciljevima i uspesima. Budućnost, ponos Crne Gore, to zaslužuje", rekao je Bokan, a prenosi klupski sajt.
Kako je naglasio, cilj je i da se stvore igrači koji će donositi profit klubu.
"U narednom periodu će se težiti ostvarenju cilja - formiranje igračkog kadra, koji će moći da donese profit klubu i stvaranje budžeta kako se ne bi u potpunosti oslanjao na pomoć i finansiranje prijatelja kluba i države", rekao je Bokan.
Upravni odbor ostao je u istom sastavu, dok je za potpredsednika izabran Igor Popović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PODRŠKA PREDSEDNIKU: Dragan Bokan još četiri godine na čelu Budućnosti

Izvor: Kurir, 25.Sep.2019

Predsednik Buducnosti iz Podgorice Dragan Bokan ostaće na toj funkciji još četiri godine, odlučeno je danas na Skupštini košarkaškog kluba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.