Boaći preusmerio novinare na  - Zvezdana Terzića

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći preusmerio novinare na - Zvezdana Terzića

Zvezdin napadač sjajn o raspoložen posle povratka u golgetersku formu.

Ričmond Boaći ponovo podseća na svoje najbolje dane u dresu Crvene zvezde, reklo bi se u pravo vreme, pred najvažnije utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Početkom leta se u medijima nagoveštavao i njegov potencijalni odlazak u slučaju primamljive ponude, ali navijači se nadaju da se to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bar do kraja kvalifikacija neće dogoditi.

Šta sam Boaći misli na tu temu, otkrio je, malo šaljivo, malo ironično u izjavi koju prenosi ''Žurnal'' i novinare preusmerio na generalnog direktora kluba.

''Da li ću da ostanem u Zvezdi morate da pitate Zvezdana Terzića. Fudbaler sam i želim da igram.







Vi novinari znate mnogo više od mene, kada god otvorim novine čini mi se da znate mnogo više od mene. Ha, ha...







Jednostavan sam, ne izlazim, samo sam kod kuće, posle treninga odmaram i gledam filmove. Da li ću ići ili ne to vi bolje znate'', izjavio je Boaći.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.