Blan: Ne dovodimo Matu u Pariz, ne bi mogao da igra u Ligi šampiona

Izvor: Blic, 29.Nov.2013, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blan: Ne dovodimo Matu u Pariz, ne bi mogao da igra u Ligi šampiona

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da je tom timu potreban još jedan vezni igrač, ali je demantovao da će "sveci" dovesti Huana Matu iz Čelsija.

"Ne bih imao ništa protiv ako bi se u januarskom prelaznom roku pojavio neki vezni igrač na tržištu", rekao je Blan na konferenciji za novinare u Parizu.

Među potencijalnim pojačanjima francuski mediji su naveli i Španca Matu, koji ove sezone u Čelsiju nije standardni član startne postave.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Novinari pričaju o njemu samo zato što ne igra u sadašnjem klubu. Potreban nam je fudbaler koji može da igra u svim takmičenjima, a Mata ne bi mogao da nastupa u Ligi šampiona", objasnio je Blan.

Ekipa PSŽ-a posle 14 kola zauzima prvo mesto na tabeli šampionata Francuske sa četiri boda više od drugoplasiranog Lila.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Blan: Ne dovodimo Matu u Pariz, ne bi mogao da igra u Ligi šampiona

Izvor: Dzungla.org, 29.Nov.2013

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da je tom timu potreban još jedan vezni igrač, ali je demantovao da će „sveci“ dovesti Huana Matu iz Čelsija.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.