Bila bi tragedija da Hrvatska nije prošla grupu

Izvor: B92, 01.Dec.2022, 19:47

"Bila bi tragedija da Hrvatska nije prošla grupu"

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa smatra da bi bilo tragično da ta selekcija nije prošla u osminu finala Svetskog prvenstva.

"Vatreni" su remizirali sa Belgijom u poslednjem kolu grupe E (0:0), a u završnici susreta Romelu Lukaku imao je velike prilike da ih kazni za ranije promašaje.

"Za mene lično bila bi tragedija, jer smo dve godine na visokom nivou, igramo veoma dobro i bila bi tragedija da nismo prošli grupu", rekao je Sosa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Bruno Petković, koji je u 64. minutu zamenio Marka Livaju, očekivao je ovakav meč.

"Očekivali smo tešku utakmicu, ali naš primarni cilj je ispunjen, bitno nam je bilo da prođemo grupu, naravno, to smo očekivali po kvalitetu koji posedujemo, to smo ispunili i sad idemo da se odmorimo. Iza nas je energično prvo poluvreme, znali smo da im trebaju tri boda, ali nismo se mi povukli, tražili smo igru, tražili smo prilike jer smo znali da ako se budemo branili 90 minuta neće dobro proći. Videli smo koliko je Romelu Lukaku opasan i kvalitetan igrač koji je i kod njih doneo promenu na terenu. Nakon jednog odličnog početka, malo dok smo pohvatali linije i većinu njihovih igrača uspjeli kontrolirati. Drugo poluvreme nije potrebno komentarisati, sve ste videli", rekao je Petković.

Hrvatska će u osmini finala igrati najverovatnije protiv Španije, naravno ukoliko ona ostane na prvom mestu u grupi E.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poljaci uvereni da mogu protiv Francuza; Dešan: Nema potcenjivanja

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 18:16

Reprezentativci Poljske Robert Gumnij i Kamil Grabara izjavili su da žele da veruju da imaju šanse protiv aktuelnih svetskih prvaka..."Daju nam jedan odsto šanse da eliminišemo Francusku, ali to je jedan odsto više nego da se nismo prošli grupu", našalio se rezervni golman Grabara, dva dana pre...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.