BiH dobila najtežeg mogućeg rivala u baražu?

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH dobila najtežeg mogućeg rivala u baražu?

To je utisak selektora ''Zmajeva'' Mehmeda Baždarevića posle današnjeg žreba.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević rekao je danas da je selekcija Irske najteži mogući protivnik koji je njegova ekipa mogla da dobije u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

"Moje mišljenje je da smo dobili najtežeg mogućeg protivnika. Naravno da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sposobni da dobijemo bilo koga, ali mogli smo bolje da prođemo na žrebu", rekao je Baždarević.

Fudbaleri Bosne i Hercegovine igraće u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Irske, odlučeno je ranije danas žrebom u Nionu.

U ostalim mečevima baraža, Švedska će igrati protiv Danske, Norveška protiv Mađarske, a Slovenija protiv Ukrajine.

Utakmice se igraju 12. i 17. novembra. Evropsko prvenstvo 2016. održava se u Francuskoj i počinje u junu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Baždarević: Irska najteži mogući protivnik

Izvor: B92, 18.Okt.2015

Selektor Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević rekao je da je selekcija Irske najteži mogući protivnik koji je njegova ekipa mogla da dobije u baražu za EURO...Utakmice se igraju 12. i 17. novembra. Evropsko prvenstvo 2016. održava se u Francuskoj i počinje u junu..."Moje mišljenje je da smo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.